Piet Kleine

Muziek heeft me van kinds af aan altijd geboeid en bezig gehouden, maar om zelf een instrument te gaan bespelen kwam nog niet echt in me op. Op 16 jarige leeftijd leerde ik de muziek van Bob Dylan kennen. Met acht vrienden drie weken op vakantie en een cassettebandje van Bob Dylan mee. Na deze vakantie kocht ik mijn eerste gitaar, een akkoordenboek en een songbook van Dylan.
Samen met Jan Schipper werd mijn eerste duo “Shardik” gevormd en hiermee gingen we het land in. Dit hebben we zo’n acht jaar gedaan. Na Shardik heb ik in allerlei bandjes en duo’s gespeeld die als zo vaak, uit elkaar vielen voordat er aan optreden toegekomen werd.
Na mijn dertigste is het musiceren voor mij op een laag pitje komen te staan. Ik kwam de juiste mensen niet tegen en kon geen inspiratie meer vinden om nog eens weer iets op te starten. Toch kruipt het (muzikanten)bloed waar het niet gaan kan. In 2006 kwam Jan Slot in beeld. Via de media heb ik gereageerd op zijn oproep om als duo te gaan spelen. Zijn muzikale voorkeur is nagenoeg hetzelfde als die van mij en wat dat betreft staan onze neuzen dus dezelfde kant op. Na wat korte gesprekken besloten we om eens wat uit te gaan proberen. Het was of we elkaar al jaren kenden en al snel werd het duo Ssensual2 geboren. Na verloop van jaren is het duo uitgegroeid naar een zes mans band .

Nieuwe bandleden en een deels nieuw repertoire leverde ons in 2018 een nieuwe bandnaam op.

Eastmen Company              See you soon!